info@liefsleentje.nl    T: 06 50482600
Follow Us On
info@liefsleentje.nl    T: 06 50482600

Beauty

Beauty

Beauty by Leentje….

Liefs Leentje beschikt over een aparte ruimte waar u terecht kunt voor aandacht voor haar en nagels.

Naast de liefde voor interieur. Heb ik al van kleins af aan een grote passie voor het mooi maken van mensen. Mensen tevreden en met een glimlach de deur uit zien gaan.  Met een ervaring van ruim 25 jaar ben je bij mij aan het juiste adres voor de styling van jouw kapsel. Een goed geknipte coup. Of een glamorous kapsel wat je op iedere party laat shinen. Wil je meer weten wat de mogelijkheden zijn. Bel dan gerust voor meer informatie.

Naast een kapsel verzorgen wij ook je nagels. Net als de ruime ervaring op haargebied geldt dit ook voor handverzorging en styling. Buiten dat je ook terecht kunt voor nail art. Zijn wij vooral gericht op mooi en natuurlijk uitziende nagels. Verzorgde handen zijn jouw visitekaartje. Of het nou gaat om een manicure behandeling. Het laten zetten van een kunstnagelsysteem of het verstevigen van je eigen nagels. Het kan allemaal. We hebben een ruim assortiment gel lak kleuren waaruit je kunt kiezen. En deze kleur kunnen we zowel op je handen als op je teennagels aanbrengen. 

Natuurlijk werken we met professionele producten.  Wat betreft de hairstyling worden producten van het exclusieve merk NOOK, N/O en FUNKY, gebruikt. Deze hoogwaardige producten zijn eco vriendelijk. ingredienten; o.a.Botanische extracten en natuurlijke en organische olien. FUNKY is een jeugdig creatief  styling label.De producten zijn parabenen vrij en volledig vrij van kleurstoffen.

Voor de verzorging van de handen gebruiken Dadi oil!   Dadi oil is de beste en meest gewaardeerde olie in de nagelindustrie. Deze nagelriem olie is gemaakt oom de huid te voeden en te verzorgen. De olie wordt snel opgenomen en is niet vet. Avocado, olijf en jojoba olie werken hierin samen om te beschermen, te hydrateren en te verzachten. Bovendien bevat Dadi oil natuurlijke vitamine E. En heeft een zeer aangename geur en een heilzame verjongende werking. Dadi oil bevat oleocanthal. Een ontstekingsremmend ingredient op natuurlijke basis. Een zeer veelzijdig product.

 

Voor de nagelstyling wordt gebruik gemaakt van het merk DIVA. Dierproef vrij en EU gecertificeerd.

Voor meer informatie of een afspraak maken; 0650482600

tot ziens in de lakkerij van Leentje

 

‘Liefs Leentje’